Ανιχνευτής μετάλλων & νομισμάτων Seben Extreme MD-TS

Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα μεγάλο χόμπι. Με λίγη προσπάθεια και τύχη θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.  Το πραγματικό κλειδί για την επιτυχία είναι η τεχνολογία. Το Seben MS-TS δοκιμάστηκε και επιτυγχάνει τα υποσχεθέντα αποτελέσματα. Οι ανιχνευτές μετάλλων Seben έχουν χρησιμοποιηθεί πάνω από δέκα χρόνια και έχουν πωληθεί χιλιάδες κομμάτια παγκοσμίως με τεράστια επιτυχία. Δυστυχώς η αγορά κατακλύζεται σήμερα με ανιχνευτές μετάλλων, οι οποίοι διαφημίζονται ως οι απόλυτοι κορυφαίοι μηχανισμοί, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα περισσότερο από υπερτιμημένα παιχνίδια. Συγκρίνετε πολύ καλά πριν αγοράσετε ένα ανιχνευτή μετάλλων. Με έναν ανιχνευτή μετάλλων Seben θα απολαύσετε πλήρως το χόμπι σας για πολλά χρόνια. Είναι πολύ ισχυροί και σίγουρα σύντομα θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!Βάρος: ~ 1.8kg

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: LxWxH: 85cm έως 125cm x 25cm x 18.5cm

Πηνίο αναζήτησης: 25εκ

Τροφοδοσία: 8 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται στα περιεχόμενα παράδοσης)

Υποδοχή ακουστικών: 3,5 χιλιοστά

Βάθος ανίχνευσης: Μέγιστη θεωρητική ικανότητα αναζήτησης 2,5 μέτρα

(μεγαλύτερα αντικείμενα), μικρά νομίσματα μέχρι το μέγιστο περίπου. 35cm

Συχνότητα λειτουργίας: 6.99KHz

Διακριτική τεχνική: διαφοροποίηση και διήθηση μετάλλων

Μέθοδος αναζήτησης: Με μετακίνηση.


Ο Extreme Metal Detector του Seben είναι ανιχνευτής μετάλλων υψηλής απόδοσης με τεράστια ανιχνευσιμότητα. Έχει σχεδιαστεί για απαιτητικούς χρήστες για τον εντοπισμό αντικειμένων σε μεγάλα βάθη. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι αυτή η συσκευή δεν πρέπει να θεωρείται ως εξοπλισμός για αρχάριους για περιστασιακά άτομα που αναζητούν χόμπι. Ο υψηλός βαθμός πολυπλοκότητας των εγκαταστάσεων ανίχνευσης και η εξαιρετική ευαισθησία της συσκευής  αξιοποιούνται πλήρως σε άπειρες ανιχνεύσεις. Επομένως, ο Extreme Metal Detector της Seben χρησιμοποιείται κυρίως από αρχαιολόγους, ερευνητές και άλλους ειδικούς, καθώς η συσκευή αυτή μπορεί να προσαρμοστεί με εξαιρετική ακρίβεια για κάθε ειδική εφαρμογή. Η εξειδικευμένη τεχνική διάκρισης (αναζήτηση πολύτιμων μετάλλων) με ρυθμιζόμενη μεταβαλλόμενη μεταλλική διαφοροποίηση εμποδίζει τη μάταιη εκσκαφή σε λανθασμένες θέσεις επειδή μπορεί να αποκλειστεί η εμφάνιση ανεπιθύμητων μετάλλων (π.χ. σκραπ σιδήρου, φύλλο κασσίτερου). Η διαφοροποίηση των μετάλλων πραγματοποιείται οπτικά και ακουστικά μέσω ενός ενσωματωμένου μεγαφώνου και στην μεγάλη, έγχρωμη οθόνη. Ο όγκος του σήματος είναι απείρως μεταβλητός.


Ένα εξαιρετικά μεγάλο, 25cm αδιάβροχο πηνίο αναζήτησης με την περίπλοκη τεχνολογία ελικοειδούς περιέλιξης 2D επιτρέπει τη διεξαγωγή πολύ λεπτών και ακριβών μετρήσεων. Εξαιρετικά βάθη ανίχνευσης μέχρι 2,5 μέτρα για μεγάλα αντικείμενα και έως 35 cm για νομίσματα!


Ρυθμιζόμενη ευαισθησία ανάλογα με τον σκοπό αναζήτησης και τον στόχο. Μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα για να βρει ιδανικές ρυθμίσεις για διαφορετικές συνθήκες εδάφους και υπόγεια εδάφη! Η ανίχνευση είναι δυνατή ακόμη και σε δύσκολα εδάφη που περιέχουν μέταλλα.


Με αφαιρούμενη ρυθμιζόμενη τηλεσκοπική ράβδος και  εργονομικά διαμορφωμένη χειρολαβή με στήριξη, το καθιστούν άνετο στην χρήση.

Ενσωματωμένη σύνδεση ακουστικών για απρόσκοπτη αντίληψη του σήματος. (Σημαντικό: τα ανεπιθύμητα τρίτα άτομα δεν μπορούν να ακούσουν!).


Ακριβός εντοπισμός της θέσης και του βάθους.

Τώρα και σε Νέα χαμηλότερη τιμή!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ανιχνευτής μετάλλων & νομισμάτων Seben Extreme MD-TS

  • Κατασκευαστής: Seben
  • Κωδικός Προϊόντος: SE-MD-TS
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας.
  • 169,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 136,29€

2884 Page Views

Σχετικά Προϊόντα

Ανιχνευτής μετάλλων & νομισμάτων Seben Allround AL-RO

Ανιχνευτής μετάλλων & νομισμάτων Seben Allround AL-RO

Ανιχνευτής μετάλλων & νομισμάτων Seben Allround AL-RO. Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα μεγ..

2884 Page Views

75,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 60,48€

Ανιχνευτής μετάλλων & νομισμάτων Seben Deep Target.

Ανιχνευτής μετάλλων & νομισμάτων Seben Deep Target.

Ανιχνευτής μετάλλων & νομισμάτων Seben Deep Target.Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα μεγάλο ..

2884 Page Views

129,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 104,03€

Ετικέτες: Ανιχνευτής μετάλλων.