Δείτε όλους μας τους ανιχνευτές μετάλλων πατώντας εδώ:

Ανιχνευτής μετάλλων & νομισμάτων Ψηφιακός με διάκριση TianXun TX-650.

Επαγγελματικός ανιχνευτής μετάλλων για ενήλικες.

Πτυσσόμενος ανιχνευτής μετάλλων με ακριβή τοποθέτηση και αναγνώριση τόνου, 8 λειτουργίες εξάλειψης - αναγνώρισης Δυνατός ανιχνευτής χρυσού με 10" Αδιάβροχο πηνίο αναζήτησης.

Αναδιπλούμενος σχεδιασμός & εύκολο στη μεταφορά.

 Η αναδιπλούμενη δυνατότητα του ανιχνευτή μετάλλων Skycruiser τον καθιστά εύκολο στη μεταφορά και ελαφρύ. Δεν χρειάζεται να το συναρμολογήσετε, απλώς πατήστε το κουμπί κλειδώματος για να το ξεδιπλώσετε. Κατάλληλος για εξόδους και δύσκολες αναζητήσεις.

6 Λειτουργίες Ανίχνευσης & Εντοπισμός.

 Ο αναδιπλούμενος ανιχνευτής μετάλλων έχει 6 διαφορετικές λειτουργίες. (1) AM-All Metal Mode. (2) Η λειτουργία JEWELRY χρησιμοποιείται για την εύρεση μετάλλων κοσμημάτων όπως δαχτυλίδια, βραχιόλια, ρολόγια και περιδέραια. (3) Η CUSTOM Mode σας επιτρέπει να ορίσετε το σύστημα για τις διαδικασίες εγκατάστασης. (4) Η λειτουργία RELICS εξαιρεί το μικρό σίδηρο και ανιχνεύει πολύτιμα μέταλλα όπως μόλυβδο, ορείχαλκο και μπρούτζο στο εύρος χαμηλής αγωγιμότητας. (5) Η λειτουργία COINS μπορεί να ανιχνεύσει τους περισσότερους τύπους νομισμάτων. (6) Η λειτουργία PINPOINT μπορεί να τοποθετήσει το στοιχείο με ένα πλήκτρο.

Διαθέτει ρυθμιζόμενη ευαισθησία 8 ταχυτήτων & βάθος ανίχνευσης 9"

Αυτός ο επαγγελματικός ανιχνευτής μετάλλων αναβάθμισε το τσιπ DSP σε ρυθμιζόμενη ευαισθησία 8 ταχυτήτων, που μπορεί να ανιχνεύσει μέταλλο βάθους έως και 9 ίντσες. Και η λειτουργία αναγνώρισης τόνου μπορεί να αναγνωρίσει και να ανιχνεύσει μια ποικιλία μετάλλων.

Καθαρή οθόνη LCD με αυτόματο οπίσθιο φωτισμό.

Τα απλά κουμπιά λειτουργίας καθιστούν εύκολη την κατανόηση της μεγάλης οθόνης LCD με οπίσθιο φωτισμό. Είναι βολικό για σας να λάβετε τον τύπο μεταλλικού στόχου, το βάθος, τον βαθμό αναγνώρισης, το επίπεδο ευαισθησίας, την κατάσταση της μπαταρίας και το επίπεδο έντασης. Αυτός ο ανιχνευτής μετάλλων μπορεί  να ρυθμίσει αυτόματα τον οπίσθιο φωτισμό, εξοικονομώντας περισσότερη ενέργεια.

Ρυθμιζόμενη ράβδος & IP68 Waterproof Search Coil.

Οι ρυθμιζόμενες ράβδοι από 30" έως 42,5" είναι κατάλληλες για ενήλικες ή ακόμα και για άτομα διαφορετικού ύψους. Τα καλώδια είναι κρυμμένα στη ρυθμιζόμενη ράβδο, δεν φθείρονται εύκολα και είναι πιο όμορφες. Ο αδιάβροχος ανιχνευτής μετάλλων IP68 σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε υποβρύχια ανίχνευση. Κατάλληλος για παραλία ή υπαίθριο κυνήγι θησαυρού. (Προσοχή η οθόνη και το κουτί ελέγχου δεν είναι αδιάβροχο.)
Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Βάθος ανίχνευσης για μεγάλα αντικείμενα έως 3 μέτρα για μικρά 23cm (νομίσματα κτλπ)

Χρώμα Κίτρινο
Απαιτούνται μπαταρίες; Ναί
Υλικό Χρυσός, Μέταλλο
Πηγή ενέργειας Τροφοδοτείται από μπαταρία
Διαστάσεις αντικειμένου ΜxΠxΥ 17,28 x 8,74 x 6,93 ίντσες
Ρυθμιζόμενο μήκος Ναι
Διεθνής Αξιολόγηση Προστασίας IP68
Συχνότητα λειτουργίας 9 KHz
Τύπος οθόνης LCD
Διαστάσεις προϊόντος 17,28 x 8,74 x 6,93 ίντσες
Κατασκευαστής Tianxun
ASIN B0BS69F8NQ
Αριθμός μοντέλου TX-650 Μαύρο με κίτρινο.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

Ανιχνευτής μετάλλων & νομισμάτων Ψηφιακός με διάκριση TianXun TX-650 Skycruiser.

  • Κατασκευαστής: TianXun
  • Κωδικός Προϊόντος: TIANXUN-TX-650
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 239,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 192,74€

345 Page Views

Ετικέτες: Ανιχνευτής μετάλλων, TianXun.