Ο αφυγραντήρας ΤHOMSON THDH001 με δυνατότητα αφύγρανσης 10L/24h,ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίνακα και δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την δημιουργία του κατάλληλου κλίματος σε κάθε δωμάτιο. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 
- Δοχείο νερού: 1.8L (αποσπώμενο) 
- Αφύγρανση: max10L/24h 
- Επιφάνεια κάλυψης (τ.μ.) έως 45 τ.μ 
- 2 επίπεδα επιλογής ταχύτητας ανεμιστήρα (χαμηλή- υψηλή), σύμφωνα με τις ανάγκες σας 
- Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος πίνακας 
- Ενδεικτικές λυχνίες λειτουργιών 
- Αυτόματη απόψυξη 
- Φωτεινή ένδειξη, ηχητική ειδοποίηση και αυτόματη απενεργοποίηση όταν η δεξαμενή είναι γεμάτη 
- Δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας, τοποθετώντας σωληνάκι εσωτερικής διαμέτρου 10mm, στην θύρα αποστράγγισης (δεν συμπεριλαμβάνεται) 
- Αποσπώμενο φίλτρο αέρα για εύκολο καθαρισμό 
- Πρακτική λαβή μεταφοράς, ενσωματωμένη στο σώμα του αφυγραντήρα 
- Περιστρεφόμενα ροδάκια για εύκολη μεταφορά 
- Χαμηλό επίπεδο θορύβου, 48db 
- Τροφοδοσία: 230V,50Hz 
- Ισχύς: 235W 
- Βάρος συσκευής: 7.5kg 
- Διαστάσεις συσκευής (MxΠxY): 23 x 28 x 48 cm 

Πίνακας ηλεκτρονικού ελέγχου 
Ο πίνακας ελέγχου είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενος με εύχρηστο πάνελ 2 πλήκτρων και ενδεικτικές λυχνίες, που σας επιτρέπει να έχετε πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του αφυγραντήρα. Οι ενδεικτικές λυχνίες στο πάνελ σας ενημερώνουνγια την ενεργοποίηση της συσκευής, την ταχύτητα του ανεμιστήρα(χαμηλή- υψηλή) και όταν η δεξαμενή αποστραγγισμένου νερού είναι πλήρης. 

Επιλογή ταχύτητας ανεμιστήρα 
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 επίπεδα ταχύτητας με το πλήκτρο του ανεμιστήρα στο πάνελ, και να διαλέξετε χαμηλή ή υψηλή ταχύτητα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

Φωτεινή και ηχητική ένδειξη γεμάτη δεξαμενής - αυτόματη απενεργοποίηση 
Διαθέτει δοχείο νερού 1.8L, διαφανές στο μπροστινό μέρος ώστε να ελέγχετε την στάθμη του αποστραγγισμένου νερού χωρίς να απαιτείται η αφαίρεση του ή η απενεργοποίηση της συσκευής. Όταν το δοχείο νερού είναι πλήρες η ενδεικτική λυχνία θα ανάψει, ο αφυγραντήρας θα απενεργοποιηθεί αυτόματα και με ένα επαναλαμβανόμενο ηχητικό σήμα (15 φορές) θα ενημερωθείτε ότι χρειάζεται να αδειάσετε το δοχείο νερού. Με αυτό τον τρόπο είστε ασφαλής ότι το δοχείο νερού δεν πρόκειται να οδηγηθεί ποτέ σε υπερχείλιση. 

Επιλογή συνεχούς αποστράγγισης 
Διαθέτει την δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας της συσκευής,προσαρμόζοντας ένα σωληνάκι εσωτερικής διαμέτρου 10mm στην ειδική έξοδο αποστράγγισης (δεν συμπεριλαμβάνεται). Με αυτή την έξυπνη δυνατότητα, ο αφυγραντήρας λειτουργεί ασταμάτητα, αδειάζοντας τα νερά εκεί που θα έχετε οδηγήσει το σωληνάκι (π.χ. σε σιφώνι, σε μεγάλη δεξαμενή), χωρίς να χρειάζεται το άδειασμα και η επανατοποθέτηση του δοχείου, καθιστώντας τον ιδανικό για χώρους που χρειάζονται συνεχή αφύγρανση. 

Ελαφρύς φορητός σχεδιασμός 
Η συμπαγής σχεδίαση του αφυγραντήρα THOMSON THDH001 και το χαμηλό του βάρος, μόλις 7,5kg , τον καθιστούν πρακτικό και εύκολο στην μεταφορά του. 

Αυτόματη απόψυξη 
Ο αφυγραντήρας λειτουργεί με σύστημα αυτόματης απόψυξης, ανά 30min ή 45min αναλόγως την θερμοκρασία δωματίου( 5ο-12οC ή 12ο-20οC αντίστοιχα). 

Αποσπώμενο φίλτρο αέρα 
Διαθέτει αποσπώμενο φίλτρο αέρα για εύκολο καθάρισμα, για μέγιστη απόδοση του αφυγραντήρα, αλλά και για την καλύτερη δυνατή υγιεινή του χώρου σας. 

Πρακτική λαβή μεταφοράς 
Χάρις στην ενσωματωμένη πρακτική λαβή μεταφοράς στο πίσω μέρος της συσκευής, μπορείτε να τον μεταφέρετε για να τον τοποθετείτε όπου θέλετε ανά πάσα στιγμή, άνετα, γρήγορα και ξεκούραστα. 

Περιστρεφόμενα ροδάκια 
Διαθέτει περιστρεφόμενα ροδάκια που σας προσφέρουν εύκολη μετακίνηση και μεταφορά για να τον μετακινείτε και να τον τοποθετείτε όπου επιθυμείτε. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Αφυγραντήρας Thomson THDH001 με δυνατότητα αφύγρανσης 10L/24h

  • Κατασκευαστής: Thomson
  • Κωδικός Προϊόντος: SU-198-0013
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 189,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 152,42€

766 Page Views

Ετικέτες: Αφυγραντήρας, Thomson.