Νέο Wall Stopper με μπλε ιμάντα και μαύρο κέλυφος. Το μοναδικό της αγοράς με μήκος ταινίας έως 5 μέτρα! Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό κέλυφος ABS ενώ εσωτερικά διαθέτει μηχανισμό περιέλιξης με πολυεστερικό ιμάντα και ελατήριο επαναφοράς. Διατίθεται σε μορφή ΚΙΤ. Περιλαμβάνει δηλαδή υλικά στερέωσης και πλαστικό άγκυστρο (υποδοχέα) για την στερέωση του τελειώματος του ιμάντα στην απέναντι πλευρά του τοίχου. Ιδιαίτερα χρήσιμο σε ταμεία (cashiers) και γενικά σε τοποθεσίες όπου δεν υπάρχει επαρκής χώρος για να τοποθετηθούν κολωνάκια οριοθέτησης. Η τοποθέτηση του είναι πολύ εύκολη και διαρκεί λίγα λεπτά.

Σε περιπτώσεις όπου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαχωριστικά κολωνάκια με ιμάντα λόγων έλλειψης χώρου μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή σε κάποιο δομικό στοιχείο επίπεδης επιφάνειας, μεμονομένα ο μηχανισμός του εκτεινόμενου ιμάντα καθώς διαθέτει πλαστικό κάλυμμα και ειδική βάση τοίχου για στήριξη με βίδες και ούπατ. Στην απέναντι πλευρά στερεώνεται το πλαστικό άγκυστρο (υποδοχέας) που ασφαλίζει τον ιμάντα. Πρόκειται για μία απλή και έξυπνη λύση όταν θέλουμε να περιορίσουμε την είσοδο ατόμων σε ένα πέρασμα, όπως ταμεία ή να κατευθύνουμε άτομα σε μία συγκεκριμένη πορεία μέσα σε ένα κτίριο.

Για παράδειγμα όταν ένα ταμείο σε ένα πολυκατάστημα είναι κλειστό μπορεί να τοποθετηθεί ο εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου ώστε να απαγορεύσει την είσοδο στο συγκεκριμένο ταμείο. Σε αντίθεση με τα κολωνάκια οριοθέτησης ο μηχανισμός εκτεινόμενου ιμάντα με βάση για στήριξη σε επίπεδη επιφάνεια έχει χαρακτήρα μόνιμης κατασκευής, καθώς στερεώνεται με βίδες και ούπατ στον τοίχο. Το περίβλημα του νέου Wall Stopper WBB-500 κατασκευάζεται από ανθεκτικό πλαστικό ABS και ο πολυεστερικός ιμάντας έχει μήκος 5 μέτρα. Διατίθεται σε μορφή ΚΙΤ και περιλαμβάνει το άγκυστρο και όλα τα υλικά στερέωσης.

 • Wall Stopper: Σύστημα περιέλιξης ιμάντα για στήριξη σε τοίχο 
 • Μήκος ιμάντα: 5m από πολυεστερικό ύφασμα (πάχος 0.8mm)
 • Υλικό κορμού: Ανθεκτικό πλαστικό ABS
 • Χρώμα ιμάντα: Μπλε
 • Στήριξη: Διαθέτει 4 οπές για επιφανειακή πάκτωση
 • Συσκευασία: Περιλαμβάνονται βίδες και ούπατ
 • Εφαρμογές: Ιδανικό για ταμεία και διαδρόμους


Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη και πραγματοποιείται σε λιγότερο από 10 λεπτά. Χρειάζονται απλά εργαλεία όπως ένα κατσαβι, ένα μολύβι και ένα ηλεκτρικό δράπανο για τις τρύπες. Αφού στερεωθεί η βάση του μηχανισμού στον τοίχο, προεκτείνετε τον ιμάντα στο επιθυμητό μήκος και τον ασφαλίζετε στο ειδικά διαμορφωμένο πλαστικό άγκυστρο στην απέναντι πλευρά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ταμεία, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία, αποθήκες, logistics, νοσοκομεία, super makets, πολυκαταστήματα, θέατρα, cinema, δημόσια κτίρια κλπ.  


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

Εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου σε μπλε χρώμα μήκους 5m με μαύρο πλαστικό κέλυφος WBB-500

 • Κατασκευαστής: OEM
 • Κωδικός Προϊόντος: NE-WBB-500
 • Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες
 • 45,00€

 • Χωρίς ΦΠΑ: 36,29€

Διαθέσιμες Επιλογές


2632 Page Views

Ετικέτες: Εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου