Εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου σε κόκκινο χρώμα μήκους 2m με ασημί μεταλλικό κέλυφος inox WSR-200

Γρήγορη Επισκόπηση

Μηχανισμός περιέλιξης και επαναφοράς ιμάντα με βάση για στήριξη σε τοίχο. Ο ιμάντας είναι κόκκινου χρώματος από πολυεστερικό ύφασμα και έχει μήκος δύο μέτρα. Διατίθεται σε μορφή ΚΙΤ. Περιλαμβάνει υλικά στερέωσης και πλαστικά άγκιστρα για την στερέωση του τελειώματος του ιμάντα στην απέναντι πλευρά. Σε περιπτώσεις όπου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαχωριστικά κολονάκια με ιμάντα λόγων έλλειψης χώρου μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή σε κάποιο δομικό στοιχείο επίπεδης επιφάνειας ή μεμονωμένα καθώς διαθέτει ειδική βάση στήριξης στον τοίχο με παρεμβύσματα. Στην απέναντι πλευρά στερεώνεται το πλαστικό άγκιστρο που ασφαλίζει τον ιμάντα. Πρόκειται για μία απλή και έξυπνη λύση όταν θέλουμε να περιορίσουμε την είσοδο ατόμων σε ένα πέρασμα.

Για παράδειγμα όταν ένα ταμείο σε ένα πολυκατάστημα είναι κλειστό μπορεί να τοποθετηθεί ο εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου ώστε να απαγορεύσει την είσοδο στο συγκεκριμένο ταμείο. Σε αντίθεση με τα κολονάκια οριοθέτησης ο μηχανισμός εντεινόμενου ιμάντα με βάση για στήριξη σε επίπεδη επιφάνεια έχει χαρακτήρα μόνιμης κατασκευής καθώς στερεώνεται με βίδες και ούπατ στον τοίχο. Το περίβλημα του συστήματος περιέλιξης ιμάντα για στήριξη σε τοίχο WSR-200 κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα και o ιμάντας έχει μήκος 2m. Διατίθεται σε μορφή ΚΙΤ και περιλαμβάνει υλικά στερέωσης. 

Σύστημα περιέλιξης ιμάντα για στήριξη σε τοίχο 

Μήκος ιμάντα: 2m από πολυεστερικό ύφασμα (πάχος 0.8mm)

Υλικό κορμού: Ανοξείδωτος χάλυβας #201 (inox)

Χρώμα ιμάντα: κόκκινο

Διαθέτει βάση προ τρυπημένη σε 4 σημεία

Περιλαμβάνονται παρεμβύσματα και ούπατ

Κατάλληλο για στήριξη σε τοίχο 

 Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη και πραγματοποιείται σε λιγότερο από 10 λεπτά. Χρειάζονται απλά εργαλεία όπως ένα κατσαβίδι, ένα μολύβι και ένα ηλεκτρικό δράπανο για τις τρύπες. Αφού στερεωθεί η βάση του μηχανισμού στον τοίχο, προεκτείνεται τον ιμάντα στο επιθυμητό μήκος και τον ασφαλίζετε στα ειδικά πλαστικά άγκιστρα στην απέναντι πλευρά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γραφεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, super makets, πολυκαταστήματα, θέατρα, cinema, δημόσια κτίρια κλπ. 

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

Εκτεινόμενος διαχωριστικός ιμάντας τοίχου inox OEM WSR-200

  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός Προϊόντος: NE-WSR-200
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 30,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€

Διαθέσιμες Επιλογές


2625 Page Views

Ετικέτες: Ιμάντας