Πομποδέκτης mobile YAESU FTM-6000E VHF/UHF 50W FM με scanner από 108 έως 999 MHz.

O FTM-6000E είναι ένα εύχρηστος πομποδέκτης FM για τις ραδιοερασιτεχνικές ζώνες 2m και 70cm. Η μέγιστη ισχύς και στις 2 μπάντες είναι 50 W, με δυνατότητα εναλλαγής σε 25 και 5 W. Η μονάδα υποστηρίζει λειτουργία σε FM και NFM (Narrow FM), καθώς και λήψη σε AM (AIRBAND).

Ο δέκτης του καλύπτει την περιοχή από 108 έως 999 MHz. Στην πλευρά εκπομπής καλύπτονται οι ραδιοερασιτεχνικές ζώνες 2m και 70cm. Εάν είναι απαραίτητο, το εύρος εκπομπής μπορεί να επεκταθεί.

Η μεγάλη οθόνη δείχνει ευανάγνωστα τη συχνότητα λειτουργίας. Μόνο η επιλεγμένη ζώνη εμφανίζεται κάθε φορά. ο πομποδέκτης FTM-6000E έχει μόνο έναν δέκτη. Για την παρακολούθηση πολλαπλών συχνοτήτων, είναι διαθέσιμες λειτουργίες όπως η σάρωση και η παρακολούθηση προτεραιότητας (Dualwatch).

Οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται πιο συχνά μπορούν να αποθηκευτούν σε μνήμη,διαθέτει 1000 θέσεις μνήμης. Σε κάθε μνήμη μπορεί επίσης να δοθεί ένα αλφαριθμητικό όνομα, για παράδειγμα το διακριτικό του επαναλήπτη. Για να μπορέσετε να προσεγγίσετε μια επιλεγμένη ομάδα μνημών ιδιαίτερα γρήγορα, είναι διαθέσιμο ένα ξεχωριστό κλειδί "PMG Primary Memory Group". Γιά ευκολία όλες οι μνήμες ομαδοποιούνται αυτόματα ανά ζώνη, έτσι ώστε να έχετε πάντα όλες τις συχνότητες μιας μπάντας ταξινομημένες μεταξύ τους.

Μια προαιρετική μονάδα Bluetooth (BU-4) επιτρέπει τη λειτουργία με ακουστικά (π.χ. SSM-BT10) ή κιτ hands-free. Το FTM-6000 διαθέτει μια υποδοχή «Data» 10 ακίδων στο πίσω μέρος, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λειτουργία με το Packet Radio ή μια εξωτερική συσκευή εγγραφής φωνής (Parrot), για παράδειγμα. Μια άλλη υποδοχή «Data» χρησιμοποιείται για προγραμματισμό μέσω κατάλληλου λογισμικού υπολογιστή.

Η οθόνη του FTM-6000E είναι αποσπώμενη, παρέχεται καλώδιο διαχωρισμού 3m και βραχίονας. Αυτό επιτρέπει την εγκατάσταση της οθόνης σε μια βολικά προσβάσιμη θέση.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

Πομποδέκτης mobile YAESU FTM-6000E VHF/UHF 50W FM με scanner από 108 έως 999 MHz.

  • Κατασκευαστής: Yaesu
  • Κωδικός Προϊόντος: YAESU-FTM-6000E
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας.
  • 297,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 239,52€

Διαθέσιμες Επιλογές


3024 Page Views

Ετικέτες: Πομποδέκτης mobile, YAESU, FTM, scanner.