Πομποδέκτης Yaesu FT5DE VHF UHF C4FM 5 Watt .

Made in Japan με 3+2 Χρόνια Εγγύηση.

Το νέο FT-5D είναι ένα πραγματικό dual bander με δύο ξεχωριστούς δέκτες για VHF και UHF! Αυτό επιτρέπει τη λειτουργία σε οποιονδήποτε συνδυασμό, όπως V+U, U+V, V+V κλπ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ψηφιακό C4FM και το παραδοσιακό FM και στα δύο VFO, έτσι ώστε να είστε πάντα προετοιμασμένοι για οτιδήποτε. Φυσικά, το FT-5DE μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το γνωστό AMS-Automatic Mode Switching. Ο δέκτης λειτουργεί ευρυζωνικά σε AM, FM και WFM, το εύρος συχνοτήτων είναι από 500 kHz έως 999 MHz. Ο πομπός εκπέμπει στις ράδιο-ερασιτεχνικές ζώνες ραδιοφώνου. Η μέγιστη ισχύς μετάδοσης είναι 5 W, μειώσιμη σε 4 βήματα έως και σε 0,3 W.

Ως συνήθως για τους πομποδέκτες  Yaesu C4FM, το FT-5 είναι εξοπλισμένο με δέκτη GPS με έως και 66 κανάλια λήψης. Αυτό επιτρέπει το δημοφιλές APRS, αλλά και την ανταλλαγή δεδομένων θέσης μέσω ψηφιακής φωνητικής λειτουργίας C4FM.

Η έγχρωμη οθόνη αφής χρησιμοποιείται για βολική χρήση, καθιστώντας την οθόνη και τη διαμόρφωση όλων των παραμέτρων πολύ πιο εύκολη. Το στιβαρό περίβλημα του είναι προστατευμένο με IPX7 και με τις καουτσούκ γωνίες του μπορεί να αντέξει ακόμη και μικρές πτώσεις. Όπως και με τον προκάτοχο του, έχει ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth, η οποία επιτρέπει τη λειτουργία με ακουστικά επίσης μέσω VOX. Μια υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD είναι διαθέσιμη για τις πολλές μνήμες και ως αντίγραφο ασφαλείας για τις ρυθμίσεις.

Το ευρύ φάσμα λήψης του FT-5DE είναι πολύ πρακτικό: Μεσαία κύματα, βραχέα κύματα και εκπομπή FM. Δέκτης από 500 kHz έως 999 MHz, όλες οι δυνατότητες σε AM, FM, WFM και  C4FM είναι διαθέσιμες. Έτσι μπορείτε να ακούτε τις τελευταίες ειδήσεις ακόμη και όταν είστε εν κινήσει. Ο πομπός προσφέρει πλήρη ισχύ ισχύος 5 Watt, αλλά μπορείτε επίσης να μειώσετε την ισχύ εκπομπής για εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Μιλώντας για ισχύ, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία SBR-14LI παρέχεται με χωρητικότητα 2200 mAh, η οποία είναι αρκετή για πεζοπορία μιας ολόκληρης ημέρας.

Η λειτουργία απλοποιείται σε μεγάλο βαθμό από την οθόνη αφής, επομένως οι ρυθμίσεις στο μενού μπορούν επίσης να γίνουν γρήγορα. Μια νέα λειτουργία από το Yaesu είναι το λεγόμενο Touch & Go. Εδώ, αρκετές συχνότητες αποθηκεύονται σε μια κύρια ομάδα μνήμης (PMG), στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση πολύ γρήγορα με ένα ειδικό κλειδί. Όταν πατηθεί αυτό το πλήκτρο, η δραστηριότητα σε όλες αυτές τις συχνότητες εμφανίζεται σε ένα γράφημα ράβδων, με ένα πάτημα της γραμμής και έχετε ρυθμίσει αυτήν τη συχνότητα. Πολύ πρακτικό.

Ο ενσωματωμένος δορυφορικός δέκτης χρησιμοποιεί δορυφορικά συστήματα πλοήγησης όπως GPS (Navstar), Beidou, Glonass και Galileo. Έτσι είστε πάντα καλά ενημερωμένοι για τη δική σας θέση. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν στη συνέχεια να μεταδοθούν μέσω APRS ή C4FM. Η λειτουργία Bluetooth συνδέεται με ένα προαιρετικό ακουστικό ή κιτ ανοιχτής ακρόασης για μέγιστη ευκολία εν κινήσει. Το bandscope δείχνει τη δραστηριότητα έως και 79 καναλιών γύρω από την τρέχουσα καθορισμένη συχνότητα, ώστε να μπορείτε να προσανατολιστείτε γρήγορα και να βρείτε επαφή ακόμη και σε μια άγνωστη περιοχή.

Με το C4FM, τα δεδομένα θέσης μεταδίδονται παράλληλα με το φωνητικό σήμα και χρησιμοποιούνται από τον απομακρυσμένο σταθμό για την ένδειξη της κατεύθυνσης και της απόστασης.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

Πομποδέκτης Yaesu FT5DE VHF UHF C4FM 5W (3+2 Χρόνια Εγγύηση).

  • Κατασκευαστής: Yaesu
  • Κωδικός Προϊόντος: YAESU-CS-FT5DE
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας.
  • 449,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 362,10€

Διαθέσιμες Επιλογές


3465 Page Views

Ετικέτες: Πομποδέκτης, Yaesu, VHF, UHF, C4FM.